photoplaceholder2.jpg
witte muur met tekst.png
photoplaceholder2.jpg

Over mezelf


SCROLL DOWN

Over mezelf


Ik ben Katrijn Serneels, alias Mediak@t. Ik realiseer journalistieke projecten voor (media)merken, zowel online als print. Van artikels schrijven tot coördineren of concepten ontwikkelen, ontdek hier wat ik voor jou kan betekenen.

Wil je graag vrijblijvend kennismaken om te weten wat ik voor jou kan betekenen? Bel me dan op +32 497 47 09 39 of stuur een mailtje naar katrijn@mediakat.be

witte muur met tekst.png

Mijn diensten


Mijn diensten


Schrijven

Wat is er er mooier dan één witte pagina of scherm vullen? Een heleboel witte pagina's vullen! Ik schrijf al 18 jaar artikels en beheers vlot diverse genres, van (reis)reportages tot nieuwsartikels, van interviews tot infografieken. Ook voor je nieuwsbrief of website weet ik de juiste toon te vinden.

Coördineren

Mist jouw publicatie een goede flow? Ik coördineer al 14 jaar journalistieke projecten, van krantenbijlage tot (digitaal) magazine. Van teksten redigeren tot de plank maken, van freelancers aansturen tot lay-out bijsturen, van (crossmediale) planningen maken tot deadlines halen. Ik leid het graag in goede banen.

Concepten

Heb je hulp nodig bij de opstart van een nieuwe bijlage of de overgang van print naar online magazine? Ik ben al 7 jaar bezig met concepten ontwikkelen, met oog voor kost- en tijdsefficiënt werken en synergie. Of het nu bijlages, magazines of nieuwsbrieven zijn, ik help je graag je plannen en concepten uitwerken.