Over mij

Hallo, ik ben Katrijn Serneels. Food lover, hou van Italië en verslind boeken.

Ik heb 13 jaar voor De Morgen en 3 jaar voor Sanoma in vaste dienst gewerkt. Vandaag kan je mij als Mediak@t inschakelen om journalistieke projecten te realiseren voor jouw mediamerk, zowel print als online. Ik schrijf, coördineer en bedenk concepten.

Door de jaren heen heb ik onder andere een wetenschaps- en reisbijlage voor De Morgen, een vrijetijdsmagazine voor Knokke-Heist, een e-letter en e-content voor Ethias en een culinair online platform voor chefs in opdracht van Unilever Food Solutions ontwikkeld.

Sinds 1999 schrijf ik artikels. Ik beheers vlot diverse genres: van reisreportages tot culinair nieuws, van interview met een auteur tot infografiek. 

Ik startte in 2004 met coördineren: van krantenbijlages en magazines, van wetenschapsbijlage tot reisbijlage, van lifestylemagazine tot culinair vakblad voor chefs. 

Met online projecten heb ik sinds 2012 ervaring: van lifestyleblog tot nieuwsbrief, van digitaal magazine tot content voor sites. 

Wil je graag vrijblijvend kennismaken om te weten wat ik voor jou kan betekenen? Bel me dan op +32 497 47 09 39 of stuur een mailtje naar katrijn@mediakat.be

 
katrijn-serneels